top of page
DSC01905-HDR.jpg

Over ons

Chef Bart Pluymaekers en Gastvrouw Romana Ritzen en Team heten u van harte welkom in ons restaurant Bie de Tantes.

In november 2018 hebben wij Bie de Tantes overgenomen.Na enkele jaren met veel plezier het oude concept te hebben gevolgd met hier en daar al wat veranderingen en 2 ingrijpende verbouwingen van keuken en restaurant zijn wij steeds verder geëvolueerd na een fine dining restaurant waar de passie en liefde voor eten en drinken nog meer voelbaar is.

In de keuken werken we met zorgvuldig geselecteerde verse producten uit de regio en van Nederlandse bodem en Noordzee. 

Van lunch tot diner, van amuse tot dessert de gerechten bestaan uit wereldse smaken van Aziatisch tot klassiek Frans en vele technieken. Zo doen wij ons eigen wild verwerken , pasta maken, ijs draaien en nog veel meer.

DSC00069-bewerkt.jpg

Gastvrouw Romana Ritzen doet voor u samen met onze sommelier Gerdiena Broekman de lekkerste wine and food pairing verzorgen.

Samen met onze wijnleveranciers zoeken zij na de mooiste wijnen van de verschillende druivensoorten en landen. Zo liggen er vele verscheidene en diverse wijnen in onze wijnkelder.

Ook verzorgen zij mooie alcoholvrije alternatieven van huisgemaakte sappen en mooie cocktails die eveneens goed zijn afgestemd op de verschillende gerechten.

Tot slot hopen we dat u als gast onze liefde en passie zult terug proeven, zien, ruiken, horen en ervaren met alles dat we te bieden hebben. 

DSC01016.jpg
DSC00319-bewerkt-5.jpg
DSC09598-bewerkt.jpg
bottom of page