top of page
20210518-DSC07051.jpg

Over Bie de Tantes

Met een centrale ligging in het Heuvelland is Bie de Tantes de ideale beginplek, tussenstop of eindhalte van een sportieve activiteit. Het grote en zonnige terras aan de voet van de 'kuiten-killer' de Eyserbosweg dient als plek waar u even tot rust kunt komen en lekker kunt bijkletsen. 

Wij zijn trots op dit prachtige stukje Zuid-Limburg en willen dan ook de smaak en heerlijkheden in onze keuken laten terugkomen. Zo werken wij veelal met streekproducten, zoals Limburgse wijnen, vlees van jagers uit de buurt of heerlijk vlaaien van bakker Peter Lemmens uit Gronsveld. Ook maken wij een groot deel van onze producten zelf. Van pasta en Gyoza tot ijs.

Huisgemaakte pasta

DSC05875.jpg

Ook hebben wij binnen een gezellig zitgedeelte. De open haard en knusse inrichting geeft u een huiselijk gevoel. Ons terras is voorzien van volop warmtekachels. Ook wanneer het buiten weer wat kouder begint te worden, is het bij Bie de Tantes heerlijk warm! 

Kom langs en ervaar het Toscane van Limburg zelf. Ons team aan personeel helpt u bij het ontdekken van al onze heerlijkheden! 

DSC08820-2.jpg

Wil jij werken bij Bie de Tantes?

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Neem dan eens een kijkje tussen de onderstaande vacature(s). Indien er voor jou geen vacature tussen staat kun je altijd eens vrijblijvend contact opnemen via:

 

 043-4553920   |   info@bie-de-tantes.nl

Vacature: Fulltime medewerker bediening

Bij Bie de Tantes zijn wij voor 32 tot 40 uur per week op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Hierbij worden de werkuren en dagen in onderling overleg afgestemd. Het betreft een afwisselende functie waarbij je komt te werken in een gezellig team.

20210518-DSC07034.jpg
bottom of page