top of page
DSC09523.jpg

Over Bie de Tantes

Met een centrale ligging in het Heuvelland is Bie de Tantes de ideale beginplek, tussenstop of eindhalte van een sportieve activiteit. Het grote en zonnige terras aan de voet van de 'kuiten-killer' de Eyserbosweg dient als plek waar u even tot rust kunt komen en lekker kunt bijkletsen. 

Wij zijn trots op dit prachtige stukje Zuid-Limburg en willen dan ook de smaak en heerlijkheden in onze keuken laten terugkomen. Zo werken wij veelal met streekproducten, zoals Limburgse wijnen, vlees van jagers uit de buurt of heerlijk vlaaien van bakker Peter Lemmens uit Gronsveld. Ook maken wij een groot deel van onze producten zelf. Van pasta en Gyoza tot ijs.

DSC00487-bewerkt-bewerkt.jpg

Onze inrichting is sinds begin 2023 compleet vernieuwd en is geheel in lijn met de culinaire gerechten die bij Bie de Tantes worden geserveerd. Daarnaast hebben wij ook een terras waar u tot rust kunt komen tussen het prachtige heuvellandschap.

Kom langs en ervaar het Toscane van Limburg zelf. Ons team aan personeel helpt u bij het ontdekken van al onze heerlijkheden! 

DSC07007-2.jpg

Wil jij werken bij Bie de Tantes?

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Neem dan eens een kijkje tussen de onderstaande vacature(s). Indien er voor jou geen vacature tussen staat kun je altijd eens vrijblijvend contact opnemen via:

 

 043-4553920   |   info@bie-de-tantes.nl

Vacature: Medewerker(s) bediening

Als fulltime, parttime of stagiaire medewerker bediening vertel jij onze klanten gepassioneerd over het eten en drinken dat wij serveren. Zoals bijvoorbeeld het wild dat van een jager uit de buurt komt. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar medewerkers voor in de bediening tijdens de weekenden en vakantiedagen (ambulant).

Vacature: Maître-sommelier

Als maître-sommelier ben jij o.a. verantwoordelijk voor het eerste contact met onze gasten en zorg jij voor een indrukwekkende wijnervaring.

Vacature: Schoonmaakmedewerker

Wij zijn op zoek naar een poetshulp die 2 of 3 dagen per week ervoor zorgt dat onze zaak er iedere keer opnieuw schoon uitziet.

Vacature: Zelfstandig werkend kok (stage)

Op zoek naar een leuke stageplek? Bij Bie de Tantes hebben wij een plek vrij binnen ons keukenteam als zelfstandig werkend kok.

Vacature: Medewerker afwas

Wij zijn op zoek naar een medewerker die ons keukenteam komt versterken als afwasser.

Vacature: Zelfstandig werkend kok lunch

Wij zijn voor 5 dagen per week op zoek naar een zelfstandig werkend kok die verantwoordelijk is voor het verzorgen van onze lunch.

DSC09598-bewerkt.jpg
bottom of page